Μίνι σεμινάριο ταϋλανδέζικου μασάζ

thai_sketch

Η εκπαίδευση στο Ταϋλανδέζικο μασάζ ξεκινά με ένα μίνι εισαγωγικό σεμινάριο 5 ωρών και κλιμακώνεται σταδιακά μέχρι την τελική εισαγωγική εκπαίδευση του πρώτου επιπέδου που έχει διάρκεια 80 ωρών. Το δεύτερο και τρίτο επίπεδο έχουν διάρκεια 300 ωρών έκαστο.

Πότε γίνεται? Κάθε 2 μήνες

Για το Ταϋλανδέζικο μασάζ:
Γίνεται πάνω από τα ρούχα χωρίς την χρήση λαδιού. Ο πρακτικός του Ταϋλανδέζικου μασάζ χρησιμοποιεί τα δάχτυλα, παλάμες, πήχεις, αγκώνες, γόνατα και πατούσες του για να ασκήσει πιέσεις και διατάσεις στις ενεργειακές γραμμές του σώματος του δέκτη, ξεκουράζοντας όλο του το σώμα.

Περιεχόμενο σεμιναρίου:
Θα μάθετε πώς να ασκείτε χαλαρωτικές πιέσεις, παθητικές διατάσεις και κινητοποιήσεις αρθρώσεων στα πόδια, χέρια, κεφάλι και σπονδυλική στήλη του δέκτη, υποβοηθώντας το σώμα του στην χαλάρωση, την μείωση των πόνων και την αποθεραπεία του μυϊκού και νευρικού του συστήματος.

  • Θα δοθούν εικονογραφημένες σημειώσεις
  • Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Για την συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απαιτείται καμία εμπειρία στη μάλαξη

Απευθύνεται σε:
Δασκάλους Τάι Τσι, Γιόγκα, Χορού, Pilates ή άλλου είδους σωματικής τέχνης για προσθήκη σωματικής διαδραστικότητας και μη λεκτικής επικοινωνίας στα μαθήματά τους, σε θεραπευτές άλλων ειδών μάλαξης, αλλά και γενικά σε όποιον θέλει να μάθει μια απλή και ασφαλή ρουτίνα μασάζ 20 λεπτών, για μη επαγγελματική χρήση σε οικογένεια, γνωστούς και φίλους.

Εισηγητής:
Ιωάννης Σαμψωνίδης – Δάσκαλος Qigong, Γιόγκα και Ταϋλανδέζικου μασάζ.
Βιογραφικό και λίστα δασκάλων
Αν έχετε ερωτήσεις για την ύλη του σεμιναρίου, καλέστε τον εισηγητή στο: 6944 555 696

Τόπος διεξαγωγής:
Σε όλη την Ελλάδα

Κόστος:
55 Ευρώ συν ΦΠΑ
Το κόστος προπληρώνεται. Θα σας σταλεί σχετικό mail εφόσον συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.
Όποιος αποφασίσει να συνεχίσει στην βασική εκπαίδευση (ο κύκλος της βασικής εκπαίδευσης 80 ωρών επαναλαμβάνεται κάθε 3 μήνες) θα έχει έκπτωση 30 Ευρώ.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

%d bloggers like this: