Γίνεται 1 εβδομάδα στον Παράδεισο όλα πληρωμένα με 320 ευρώ?

Γίνεται! Υπολογίσαμε ότι αν αξιοποιήσετε την παρακάτω προσφορά μας για οικονομική διαμονή στο κάμπινγκ, τότε το συνολικό σας κόστος διακοπών με όλα τα βασικά έξοδα, όπως πλοίο από Αθήνα, διαμονή σε 3-κλινη μοιραζόμενη σκηνή, ομαδικό πρωινό, βασικό πρόγραμμα ασκήσεων, και φαγητό μαγειρεμένο από εσάς στην κουζίνα του κάμπινγκ, δεν ξεπερνάει τα 320 ευρώ!

Για λίγες λοιπόν μέρες (μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου) εξασφαλίσαμε για εσάς ειδική έκπτωση διαμονής σε πλήρως εξοπλισμένες μεγάλες σκηνές στο κάμπινγκ με 12 ευρώ/ άτομο ημερησίως! Οι σκηνές έχουν ανατομικά στρώματα, τραπέζι, καρέκλες, ψυγειάκι, φως και ηλεκτρισμό. Θα μοιράζεστε την σκηνή με άλλο 1 άτομο του ιδίου φύλου. Η σκηνές είναι κανονικά τετράκλινες, οπότε θα είστε πολύ άνετα.

Για να ισχύσει η προσφορά θα πρέπει μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου να έχετε καταβάλει το ποσό των 62 (50+ΦΠΑ) ευρώ στον τραπεζικό μας λογαριασμό και το ποσό των 84 (12Χ7ημέρες) ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του κάμπινγκ.

Υπάρχει δυνατότητα για ακόμα χαμηλότερο κόστος διαμονής με 9 ευρώ/άτομο/ημέρα σε μοιραζόμενες 3-κλινες σκηνές (κανονικά είναι εξάκλινες οπότε θα είστε πολύ άνετα).

Όσοι κλείσετε θέση θα δικαιούστε και την ειδική τιμή ομαδικού πρωινού 8 ευρώ/ άτομο/ ημέρα που θα ισχύσει εφόσον μαζευτεί μια ομάδα τουλάχιστον 10 ατόμων.

Περισσότερες πληροφορίες στο info@travelanddo.com ή στο τηλ. 6944 555 696. Προλάβετε! https://www.facebook.com/events/244133730357759/