Ζώντας σαν ξωτικό – Εξερεύνησε το παραμύθι σου!

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – 26 Ιουλίου ως και 1η Αυγούστου

Όλοι, κάποια στιγμή, φανταζόμαστε πως ξεφεύγουμε στο όνειρο και το παραμύθι, όπου ζούμε μέσα στα χρώματα και τη φαντασία. Τώρα, μπορούμε να ζήσουμε μια τέτοια μαγική εμπειρία σε ένα υπέροχο μέρος κοντά στη θάλασσα, φτιαγμένο ακριβώς σαν να έχει βγει από βιβλίο παραμυθιών! Ελάτε να ζήσουμε όπως τα ξωτικά, μέσα στη φύση, κάνοντας αληθινά τα παιδικά μας όνειρα και πλάθοντας ξανά καινούργια, ακόμα πιο μεγάλα όνειρα!

1η ΜΕΡΑ
– Άφιξη, τακτοποίηση, γνωριμία με τη βίλα που μας φιλοξενεί και με τον περιβάλλοντα χώρο, χρόνος προσαρμογής και ξεκούρασης
– 17.00: Συνάντηση στην πισίνα, σνακ, γνωριμία μεταξύ μας
– 18.00 – 19.30: Artwork: Κατασκευή του προσωπικού μας παραμυθένιου κολάζ
– 20.00: Ομαδική έξοδος για φαγητό. (προαιρετική)

2η ΜΕΡΑ
– 8.00 – 9.00: Qi Gong
– 9.30 – 10.30: Πρωινό γεύμα
– 11.00 – 13.00: Βιωματικές ασκήσεις για σύνδεση με τα 4 στοιχεία της Φύσης. Διαλογισμός όπου θα γνωρίσουμε και θα αισθανθούμε το στοιχείο που μας αντιπροσωπεύει εσωτερικά.
Κατασκευή του δικού μας στεφανιού σύνδεσης με το ιδιοσυγκρασιακό μας στοιχείο.
– 18.00 – 19.30: Απογευματινή γιορτή χαράς, όπου θα χορέψουμε με μουσική που ανταποκρίνεται σε κάθε στοιχείο.
– 20.00: Ομαδική έξοδος για φαγητό. (προαιρετική)

3η ΜΕΡΑ
– 8.00 – 9.00: Πρωινό γεύμα
– 9.30: Αναχώρηση για την παραλία, όπου θα παρασκευάσουμε φυσικό peeling με μέλι, αλάτι και βότανα. Επάλειψη στο σώμα και θαλάσσιο μπάνιο. Παραμονή στην παραλία για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
– 19.00 – 20.00: Qi Gong
– 20.00 – 22.00: Συνάντηση στο θέατρο του χώρου για σαμανικό ταξίδι, όπου θα συναντήσουμε το ζώο δύναμής μας και θα ενσωματώσουμε την ενέργειά του. Βραδινή τελετή φωτιάς, όπου θα αφήσουμε πίσω ότι δε θέλουμε από το παρελθόν μας.

4η ΜΕΡΑ
– 8.00 – 9.00: Ήπια Yoga
– 9.30 – 10.30: Πρωινό γεύμα
– 11.00 – 13.00: Εργαστήριο: Κατασκευή του προσωπικού μας μαγικού ραβδιού με φυσικά υλικά και, με τη βοήθεια και την ενέργειά του, ενεργοποίηση των στόχων και των ονείρων μας.
– 18.00 – 19.00: Οραματισμός: Συνάντηση στην πισίνα για συναυλία κρυσταλλικών κυμβάλων και γκονγκ, όπου θα οραματιστούμε τα συμπαντικά δώρα να γειώνονται μέσα μας.

5η ΜΕΡΑ
– 8.00 – 9.00: Μίνι εργαστήρι Ταϋλανδέζικου μασάζ (σε ζευγάρια)
– 9.30 – 10.30: Πρωινό γεύμα
– 11.00: Αναχώρηση με τα πόδια για ολοήμερη εκδρομή στην γνωστή παραλία Κόστα και προαιρετικά για όσους θέλουν επίσκεψη με καραβάκι στις Σπέτσες.

6η ΜΕΡΑ
– 8.00 – 9.00: Ήπια Yoga
– 9.00 – 10.00: Πρωινό γεύμα
– 11.00 – 13.00: Ημέρα περιποίησης του εαυτού: Φυσικές μάσκες ομορφιάς με αγνά υλικά, γύρω από την πισίνα. Μασάζ στο πρόσωπο με εξωτικά λάδια.
– 19.00: Πάρτυ! Έχουμε μαζί μας ρούχα που εκπροσωπούν το δικό μας παραμύθι, ντυνόμαστε με τις στολές των ηρώων μας και γιορτάζουμε το όνειρό μας, που γίνεται πραγματικότητα!

7η ΜΕΡΑ
– 9.30 – 10.30: Πρωινό γεύμα
– 11:00 Αναχώρηση

Μαζί μας θα βρίσκονται η Βασιλική Κουσούνη και ο Azio Αναστάσιος Μαντζούκας, για να μας χαρίσουν μία μοναδική συναυλία steel tongue drums, που θα μας βοηθήσει να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Στον χώρο θα υπάρχει και συλλογή των συγκεκριμένων οργάνων σε περίπτωση που θέλετε να πειραματιστείτε με αυτά, με προαιρετικό, δίωρο σεμινάριο για τη χρήση τους. Μη χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να γνωρίσετε βιωματικά τα steel tongue drums!

Κόστος συμμετοχής: 490€ – ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ (τηλεφωνικά, χωρίς προκαταβολή χρημάτων), θέσεις περιορισμένες.

Η τιμή περιλαμβάνει:
– Διαμονή σε δωμάτια 2-3 ατόμων της βίλας
– Πλούσιο πρωινό γεύμα
– Όλες τις δραστηριότητες εκτός του προαιρετικού μίνι σεμιναρίου steel tongue drums και της προαιρετικής επίσκεψης με καραβάκι στις Σπέτσες

Με την εγγύηση ποιότητας του ονόματος των διοργανωτών:

Shakila Ιωάννα Μπράτη (shakila.gr)
Ιωάννης Σαμψωνίδης ( hellenictao.com)
Travel and Do (εναλλακτικό ταξιδιωτικό γραφείο)

Facebook:
https://www.facebook.com/events/587739221746232/

**Μαζί σας, οπωσδήποτε, φέρνετε:
άνετα ρούχα εκδρομής
μαγιό και παρεό
όπως και αξεσουάρ και κομμάτια που σας θυμίζουν τα ξωτικά, τους ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών σας και των προσωπικών σας ονείρων, για το πάρτυ που θα γίνει την τελευταία ημέρα!**

**Θα χρειαστείτε επίσης στρωματάκι γιόγκα και, προαιρετικά, ένα μαξιλαράκι εξωτερικού χώρου, για να είστε άνετα στις εξωτερικές δραστηριότητες**

**Είστε ελεύθεροι να φέρετε δικούς σας κρυστάλλους και ορυκτά ή προσωπικά σύμβολα για να διακοσμήσετε επιπλέον το προσωπικό σας ραβδί δύναμης!**

**Μπορείτε να έχετε μαζί σας φωτογραφίες από περιοδικά και εικόνες που σας εμπνέουν για το δικό σας παραμύθι, ώστε να φτιάξουμε το ενεργοποιημένο κολάζ!**

**Στο χώρο, τα περισσότερα κρεβάτια είναι διπλά – φέρτε μαζί τους κοντινούς σας φίλους, ώστε πιο άνετα να μπορείτε να περάσετε τη νύχτα σε κλίμα άνετης παρέας!**