Εκδρομή στο Κερασόκτημα στις 8, 9 και 10 Μαρτίου

Το Αχαϊκό Χωριό μας μάγεψε στην προηγούμενη εκδρομή,  τώρα στις 8-10 Μαρτίου στο Cherry Land άλλος ένας παράδεισος μας περιμένει…

cherry land animalsΆκουσα για πρώτη φορά για τη Σουζάνα και το κτήμα των Φωκαέων πριν από 1 περίπου χρόνο, από φίλους που είχαν επισκευθεί το υπέροχο αυτό αγρόκτημα της Πελοποννησιακής υπαίθρου.

Αν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε ανθρώπους με όραμα ζωής, ξεκάθαρους στόχους βγαλμένους από την ουσία της ψυχής τους, αληθινό σεβασμό απέναντι στη φύση και τους νόμους της και πάνω απ΄όλα ουσιαστική αγάπη για όλα τα δημιουργήματα του κόσμου τούτου, τότε ίσως αξίζει να έρθετε μαζί μας (και) σε αυτή την εκδρομή, γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και η Σουζάνα.

Στο κτήμα της, κοντά στα ζωντανά της, μέσα στη φύση “της” θα επανασυνδεθούμε με τον βαθύτερο εαυτό μας αβίαστα, θα ονειρευτούμε τον κόσμο μας αλλιώς, θα αγαπήσουμε τη ζωή ακόμα περισσότερο.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Καταλύτης, ελπίζω, στη εμπειρία αυτή θα είναι και η συνάντησή μας το Σάββατο, όπου θα γνωρίσουμε τους θεραπευτικούς ήχους και τις συνοδευτικές κινήσεις τους που σχετίζονται με τα 5 στοιχεία της φύσης. Μετά την πρακτική θα φωτίσουμε περισσότερο τα 5 στοιχεία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και θα μιλήσουμε για την κατανόηση ζωής που η θεωρία αυτή μπορεί να μας προσφέρει. Η θεωρία των 5 στοιχείων είναι ένα χρηστικό εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει άμεσα την ποιότητα της ζωής μας και να μας οδηγεί πάντα σε συνειδητότερες επιλογές σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας. Κατ’ εμέ όμως, το σημαντικότερο δώρο που φέρει είναι η διεύρυνση της συνείδησης όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις και αυτή την πλευρά της θεωρίας θα προσπαθήσω να αναδείξω.

Μέσα από συζήτηση, μοίρασμα προσωπικών βιωμάτων και ορεινή φιλοσοφία είμαι σίγουρος πως ακόμα κι αν δεν καταλήξουμε κάπου όλοι μαζί, ο καθένας μας θα φτάσει εκεί που χρειάζεται και μπορεί. Ευχάριστα, τρυφερά, με αποδοχή του εαυτού του και των άλλων.

Περισσότερα για το σεμινάριο εδώ: http://www.hellenictao.com/subjects.htm#Smile&Sounds

Καλώς λοιπόν να έρθετε όσοι είναι να έρθετε γα να συμπορευτούμε. Την Κυριακή το πρωί θα γίνει 4ωρη πεζοπορία στα βουνά της περιοχής. Η συμμετοχή στην πεζοπορία είναι δωρεάν και προαιρετική.

Τα πρακτικά:

Ενημερωθείτε για το αγρόκτημα στην ιστοσελίδα του: http://www.cherryland.gr/
Όπως κάνουμε πάντα στις εκδρομές μας θα μοιραστούμε στα αυτοκίνητά μας για socializing, μοίρασμα των εξόδων και εισαγωγή στην έννοια της συνεργατικής μετακίνησης.
Υπάρχει όμως καθημερινά από Αθήνα και το λεωφορείο για Καλάβρυτα που κατεβάζει μπροστά στο κτήμα (στις 9.30 το πρωί, την Παρασκευή και στις 2.30 το μεσημέρι, διάρκεια διαδρομής 2 ώρες και 1/4 ). Η στάση λέγεται Παγιανέικα Κερνίτσας. Πληροφορίες στο ΚΤΕΛ Κηφισού (Λεωφόρος Κηφισού 100 & Δράκοντος), τηλ. 210 5134669, 210 5124910, 210 5136185

products03Η εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, τα αντίστοιχα πρωινά γεύματα, ένα πλούσιο βραδυνό γεύμα το Σάββατο και φυσικά την 5άωρη (κατ’ ελάχιστον) άσκηση των 6 θεραπευτικών ήχων.

Το κόστος για κρατήσεις μέχρι και 18 Φεβρουαρίου είναι 95 Ευρώ + ΦΠΑ, μετά είναι 110 Ευρώ + ΦΠΑ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
Ιωάννης Σαμψωνίδης, τηλ: 6944 555 696

Τραπεζικοί λογαριασμοί για κατάθεση των προκαταβολών σας ( 50 Ευρώ): http://www.hellenictao.com/contact.htm

Φωτογραφίες από προηγούμενες εκδρομές: http://www.hellenictao.com/gallery_excursions.htm

Φωτογραφίες της τελευταίας μας εκδρομής: https://picasaweb.google.com/108990093210819561933/RESKILLING2012?feat=content_notification

Για τον εισηγητή του σεμιναρίου διαβάστε εδώ.