Εκδρομές και εναλλακτικές διακοπές

Yoga in nature Greece Το “Ελληνικό Τάο” διοργανώνει διήμερες/τριήμερες εκδρομές και πολυήμερες εναλλακτικές διακοπές από το 1999 προκειμένου να παρέχει στη φύση σεμινάρια αυτογνωσίας, αυτοθεραπείας και άσκησης με θέματα που προέρχονται κυρίως από τις παραδόσεις της Άπω Ανατολής. Εκεί, με σύμμαχο την ησυχία και τις εξισορροπητικές ενέργειες της θάλασσας ή/και του βουνού χαλαρώνουμε, αναζωογονούμαστε και αβίαστα φέρνουμε στην επιφάνεια την βαθύτερη ποιότητα του εαυτού μας.

Όλα τα κάνει η φύση! Το συνοδευτικό σεμινάριο της εκάστοτε εκδρομής αποτελεί απλά τον καταλύτη που επιταχύνει την διαδικασία μεταμόρφωσης και εξέλιξής μας. Μια διαδικασία, η οποία ξεκινά ήδη με την απόφασή μας να διακόψουμε για λίγο την ρουτίνα μας και να στραφούμε στη φύση όσο και με την απόφασή μας να το κάνουμε αυτό όχι μόνοι, αλλά στα πλαίσια μιας ομάδας.

Φύση, ιστορία, τέχνη, σύγχρονος πολιτισμός και ανθρώπινη υπόσταση γίνονται και πάλι μέσα μας ένα αδιάσπαστο σύνολο!

Τελικά μια απλή απόδραση ή μήπως …κάτι ουσιαστικότερο; Σας καλούμε να το ανακαλύψετε σε μία από τις επόμενες εκδρομές μας!

Υπεύθυνο για τις μετακινήσεις, την διαμονή, διατροφή, τις επισκέψεις/ξεναγήσεις στα αξιοθέατα και την ασφάλεια των εκδρομών/διακοπών μας είναι το εξειδικευμένο ταξιδιωτικό γραφείο εναλλακτικών διακοπών Travel and Do.

Ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για την επόμενη εκδρομή μας? Αφήστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: