Πεζοπορία στην Καισαριανή με μάθημα Τσι Γκονγκ 20/3/2022 – Οδηγίες συνάντησης

kessariani-975x431
Συνάντηση ήπιας πεζοπορίας (καθαρός χρόνος περπατήματος περίπου 2 ώρες) και άσκησης Τσι Γκονγκ (το πολύ 1 ώρα) στον καταπράσινο λόφο της Καισαριανής στην Αθήνα την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Ξεκινάμε στις 10.30 το πρωί ακριβώς.

Ώρα προσέλευσης 10.00-10.30

Προτεινόμενος χώρος στάθμευσης:
https://goo.gl/maps/sZpMFxC7aVQpwnoXA

Το σημείο συνάντησης μας θα είναι η πλατεία Βασιλείου Β. Μελά στην πίσω πόρτα της Μονής Καισαριανής:

Το σημείο συνάντησης βρίσκεται περίπου 200 μέτρα από το προτεινόμενο σημείο στάθμευσης περπατώντας προς την Μονή Καισαριανής. Αν έρθετε νωρίς, ίσως βρείτε χώρο στάθμευσης ακριβώς μπροστά από την πλατεία, όπου χωρούν 4-5 αυτοκίνητα, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Meeting-map

Καισαριανή1
Καισαριανή2
 
Η συνάντηση θα έχει συνολική διάρκεια περίπου 4,5 ώρες μαζί με την πεζοπορία, την σύντομη άσκηση και τα διαλείμματα, αλλά ο καθένας αποχωρεί όποτε θέλει.
Φέρτε μαζί σας προαιρετικά κολατσιό, θα τελειώσουμε την συνάντηση με γεύμα, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει.
 
Ο καιρός προβλέπεται σχετικά αίθριος με λίγες νεφώσεις και πιθανή ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι.  Η θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 9 βαθμούς, συνεπώς φροντίστε για ζεστά ρούχα και αδιάβροχο. Επειδή οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και θα περπατήσουμε σε φαρδύ χωματόδρομο θα είναι δυνατή και η χρήση ομπρέλας σε περίπτωση βροχής.
Προτείνονται ορειβατικά παπούτσια (ειδικά επειδή υπάρχει και η περίπτωση ασθενούς βροχής), αλλά μπορείτε να συμμετέχετε και με ένα καλό αθλητικό παπούτσι.
 
Καλή αντάμωση!
 
Σημαντική σημείωση: 
Στην πεζοπορία συμμετέχετε με δική σας ευθύνη, δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρηθεί οργανωμένη πεζοπορία. Πρόκειται για δωρεάν συνάντηση γνωριμίας. Φροντίστε να έχετε φορτισμένο κινητό και πρόσβαση στο ίντερνετ. Στην διαδρομή δεν θα υπάρχει “σκούπα” όμως θα έχουν δοθεί οδηγίες για τους τελευταίους.