Συνεργάτες

ΕΡΑΤΩ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΑΚΗ

ΕρατώΗ Ερατώ Χατζημιχαλάκη είναι οικογενειακή σύμβουλος, ειδικευμένη στις σχέσεις γονιών-παιδιών, σύμφωνα με την προσέγγιση της Ατομικής Ψυχολογίας που εισήγαγε ο Alfred Adler και συνέχισε ο Rudolf Dreikurs.  Έχει μαθητεύσει κοντά σε διεθνούς φήμης ψυχολόγους παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάντα σε σχέση με θέματα όπως: γονείς – παιδιά – έφηβοι – οικογένεια – σχέσεις ζευγαριού.  Έχει εκπαιδευτεί ως Life Coacher  και διευκολύνει  πιστοποιημένα μετά από ειδική εκπαίδευση στο Findhorn Foundation το διεθνούς φήμης αυτογνωσιακό και ταυτόχρονα πνευματικό επιτραπέζιο παιχνίδι Transformation Game™.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Καινούριοι γονείς για καινούρια παιδιά» που πραγματεύεται το θέμα της σχέσης γονιών – παιδιών δίνοντας έμφαση στη πνευματική διάσταση του ρόλου του γονιού καθώς και στα ιδιαίτερα χαρισματικά παιδιά που άλλοι ονομάζουν «Indigo» εισάγοντας  τον όρο «Αλπινιστές και Σκαπανείς».

Είναι η εμπνευστής και δημιουργός του μοντέλου αειφορίας και βιωσιμότητας με το όνομα «Ελπιδοχώρι» www.elpidohori.gr στην Αργολίδα.

Έχει φιλοξενηθεί σε σειρά τηλεοπτικών εκπομπών με θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών παιδιών.

Δέχεται ιδιωτικά σε προσωπικές και ομαδικές συνεδρίες.

Περισσότερα στην επαγγελματική της ιστοσελίδα www.allazo.gr

————————————————————————————-