Πάμε μια βόλτα στο βουνό για Τσι Γκονγκ και αναπνοές

Στην Πάρνηθα, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, ώρα 10:30 ως 14:30

Θα καθοδηγεί ο Ιωάννης Σαμψωνίδης

Εκμεταλλευόμαστε και απολαμβάνουμε τις ήπιες φθινοπωρινές μέρες στη φύση και ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα μαθαίνοντας απλές και ασφαλείς ασκήσεις και αναπνοές που ζεσταίνουν το σώμα εσωτερικά και το κρατούν προστατευμένο όταν πέσουν οι θερμοκρασίες και ανέβει η υγρασία.
 
Κατανοούμε μέσα από την σοφία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής τι συμβαίνει στο σώμα την περίοδο του χειμώνα και πώς μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από την εποχή αυτή, ώστε να προετοιμαστούμε σωστότερα για την σημαντικότατη Άνοιξη!
 
Η συνάντηση περιλαμβάνει 2ωρη άσκηση, 1 ώρα θεωρία και προαιρετική συμμετοχή σε κοινό γεύμα για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε. Μπορείτε να φέρετε το δικό σας φαγητό ή και κάτι να μοιραστείτε με την υπόλοιπη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει και η επιλογή έτοιμου φαγητού από το εστιατόριο του καταφυγίου για όσους το προτιμούν.
 
Φροντίστε να έχετε ρούχα για κάθε καιρό, καθώς στο βουνό ο καιρός είναι απρόβλεπτος και δεν έχει καμία σχέση με τον καιρό στην πόλη.

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ. Πληρώνετε με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα εδώ: https://buy.stripe.com/28o3e58sA6ME90s00c

Το ότι θα είμαστε στο βουνό δεν σημαίνει δυστυχώς ότι οι συμμετοχές είναι εντελώς ελεύθερες. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (25), ώστε να κρατηθεί μια ποιότητα. Επομένως αν σας ενδιαφέρει πραγματικά η εκδήλωση, κλείστε την θέση σας έγκαιρα. 

Μόνο σε περίπτωση καταρρακτώδους βροχής η συνάντηση θα μεταφερθεί για την επόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε με email 1,5 ώρα νωρίτερα (στις 9.00 το πρωί), οπότε να είστε σε εγρήγορση.