ΤΣΙ ΓΚΟΝΓΚ δίπλα στη θάλασσα!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
25 Ιουλίου με 3 Αυγούστου (9 διανυκτερεύσεις), αλλά μπορείτε να μείνετε και λιγότερες μέρες αν θέλετε.
 
Ο ΤΟΠΟΣ:
Θα είμαστε φέτος στο Πευκί, ένα γνωστό καλοκαιρινό θέρετρο της καταπράσινης Βόρειας Εύβοιας, αλλά σε απόσταση ασφαλείας από την πολυκοσμία, ώστε να μην διασπαστεί η προσοχή μας από την ένταση του τουρισμού αιχμής.
Η περιοχή της Βόρειας Εύβοιας που θα εξερευνήσουμε είναι σύμφωνα με πολλούς η ομορφότερη περιοχή της Εύβοιας με υπέροχα αξιοθέατα. Μπορείτε για παράδειγμα να επισκεφθείτε τα ιαματικά λουτρά στην Αιδηψό περίπου στα 40 λεπτά απόσταση. Επίσης σε απόσταση 50 λεπτών βρίσκονται οι καταρράκτες του Δρυμώνα με στρωμένο και φροντισμένο μονοπάτι ακριβώς κάτω απο το Ξηρό όρος. Ισως περπατήσουμε το μονοπάτι οργανωμένα όλοι μαζί με οδηγό, εφόσον υπάρξει γενικευμένο ενδιαφέρον από την ομάδα.
Σε κάθε περίπτωση σκοπός μας είναι να απολαύσουμε τις ενεργειακές ασκήσεις μας δίπλα στο κύμα, μαθαίνοντας ταυτόχρονα νέες τεχνικές ευεξίας που θα μας ακολουθούν και θα μας χρησιμεύουν για μια ολόκληρη ζωή!
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ:
Ελληνικό Τάο – Ιωάννης Σαμψωνίδης
https://hellenictao.com/about_hellenictao/founder/
Το Ελληνικό Τάο διοργανώνει πολιτιστικές/φυσιολατρικές εναλλακτικές διακοπές από το 1999!
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΚΟΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε απολύτους αρχάριους όσο και σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει κάποιους κύκλους Τσι Γκονγκ είτε μαζί μου είτε με άλλους δασκάλους.

Το “πλήρες” πρόγραμμα κορμού περιλαμβάνει:

Α. 07:00-08:30 καθημερινά εκτός Κυριακής άσκηση Τσι Γκονγκ σε σιωπή (Σύνολο 8 συναντήσεις =12 ώρες)
B. 18:00-19:30 καθημερινά εκτός Κυριακής μάθημα Γιόγκα (μίγμα Χάθα γιόγκα, Γιν Γιόγκα και Κινέζικης Γιόγκα) (Σύνολο 7 μαθήματα =10,5 ώρες)
Γ. BONUS 16:30-17:30 καθημερινά εκτός Κυριακής μάθημα διορθώσεων και εμβάθυνσης όσων έχουμε μάθει για τους μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την τρίμηνη εκπαίδευση μαζί μου το 2021
(Σύνολο 6 μαθήματα =6 ώρες)
Το κόστος συμμετοχής στο “πλήρες” πρόγραμμα Α+Β(+Γ), δηλαδή 22 (ως 28) ώρες μαθημάτων είναι 130,- Ευρώ + ΦΠΑ.

Το πιο “χαλαρό” πρόγραμμα κορμού περιλαμβάνει:

Είτε πρωινό Τσι Γκονγκ είτε απογευματινή Γιόγκα (όχι και τα δύο) συν το 6ωρο BONUS για τους παλιούς μαθητές. Το κόστος συμμετοχής στο “χαλαρό” πρόγραμμα (Α ή Β) (+Γ) είναι 90,- Ευρώ + ΦΠΑ.
Για όσους ενδεχομένως θελήσουν να μείνουν λιγότερες μέρες μαζί μας, το κόστος του προγράμματος θα είναι 90 ευρώ κατ’ ελάχιστον ανεξάρτητα από το ποια και πόσα μαθήματα θα παρακολουθήσουν κατόπιν ειδικής συμφωνίας. 

Κανένα πρόγραμμα:

Τέλος έχει προβλεφθεί και το κόστος για κάποιο άτομο που θα βρίσκεται μαζί μας ως σύντροφος ή φίλος, αλλά δεν θέλει να συμμετέχει σε κανένα πρόγραμμα κορμού. Το κόστος για τους “συνοδούς” είναι είτε μηδενικό (χωρίς πρωινό γεύμα) είτε 80 ευρώ με πρωινό γεύμα. Δίνεται πάντως η δυνατότητα συμμετοχής στα μαθήματα Τσι Γκονγκ ή Γιόγκα, αν κάποιος “συνοδός” θελήσει να τα δοκιμάσει, με κόστος drop-in 15 ευρώ ανά μάθημα 1,5 ώρας.

Πρωινό γεύμα:

Υπάρχει τέλος η δυνατότητα για ομαδικό πρωινό γεύμα στις 09:00-10:30 με ρόφημα βρώμης ή σόγιας, γιαούρτι, δημητριακά, μέλι, μαρμελάδες, μέλι, φρέσκο χυμό φρούτου εποχής, καφέ φίλτρου ή τσάι, βούτυρο, φρυγανιές και ψωμί ολικής άλεσης, βραστά αυγά, φρούτα εποχής, πίτες, τάρτες, κέικ, γιαούρτι, ταχίνι.
Δεν θα υπάρχουν όλα κάθε μέρα, αλλά θα εναλλάσονται οι επιλογές.
Η επιλογή αυτή στοιχίζει 80 ευρώ και θα προσφερθεί μόνο εφόσον την προπληρώσουν τουλάχιστον 15 άτομα το αργότερο μια εβδομάδα πριν την έναρξη του retreat.
Εφόσον δεν οργανωθεί ομαδικό πρωινό γεύμα, δεν διατίθεται ατομικά πρωινό γεύμα από το κάμπινγκ. Σε αυτην την περίπτωση οι επιλογές σας είναι είτε να ετοιμάσετε το δικό σας πρωινό στο χώρο όπου μένετε, είτε να πάρετε πρωινό στο Πευκί στο 1χλμ απόσταση από το κάμπινγκ.

ΕΞΤΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ – ΕΥΕΞΙΑ (προαιρετικές με επιπλέον κόστος):
1. Δευτέρα ως και Σάββατο 11:30-13:30
Σεμινάριο εκμάθησης της διάσημης φόρμας Τσι Γκονγκ Ba Duan Jin (12 ώρες – 60 ευρώ+ΦΠΑ)
2. Κυριακή 1 Αυγούστου 10:30 – 17:30 
Ημερήσια πεζοπορική εκδρομή στο βουνό που περιλαμβάνει 1 ώρα μάθημα ασκήσεων για τις αρθρώσεις
(6+1 ώρες – 15 ευρώ+ΦΠΑ)
3. Δευτέρα 2 Αυγούστου 16:00-19:00 
Χαμόγελο και 6 Θεραπευτικοί Ήχοι – Πρακτική εσωτερική αλχημεία για σωματική υγεία και συναισθηματική εξισορρόπηση.
(3 ώρες – 15 ευρώ+ΦΠΑ)
4. Συνεδρίες μασάζ και διάφορες ολιστικές θεραπείες (με διάρκεια 1 ώρας και 15 λεπτών) θα προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 35 Ευρώ + ΦΠΑ από μια καταπληκτική θεραπεύτρια που θα έχουμε μαζί μας.
 
ΔΙΑΜΟΝΗ – ΦΑΓΗΤΟ:
Η διαμονή σας κανονίζεται από εσάς τους ίδιους χωρίς την δική μας παρέμβαση, επικοινωνώντας απευθείας με το κάμπινγκ Πευκί https://www.facebook.com/campingpefki, αν θέλετε να μείνετε με δική σας σκηνή.
Αν θέλετε να μείνετε σε δωμάτιο ακριβώς δίπλα στο κάμπινγκ, επικοινωνήστε με την Βανέσσα στο τηλ. 694 699 3606 (https://pefkiseascape.com/).
Η τιμή είναι 35 ευρώ το δωμάτιο.
Αλλιώς υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές στο Πευκί, στο 1χλμ απόσταση.
Καλό παραδοσιακό ελληνικό φαγητό υπάρχει στα εστιατόρια στο Πευκί σε μικρή απόσταση από το κάμπινγκ.
 
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ:
Οικογένειες με παιδιά είναι ευπρόσδεκτες. Τα παιδιά έως και 12 ετών δεν μπορούν να συμμετέχουν στα μαθήματα και οι γονείς οφείλουν να έχουν κανονίσει με βάρδιες μεταξύ τους την επίβλεψή τους. Έφηβοι 13 ως 18 ετών πληρώνουν κανονικά αν θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
 
ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Κάντε κράτηση σήμερα κιόλας για το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα αναζωογόνησης με Γιόγκα και Τσι Γκονγκ στην πανέμορφη και καταπράσινη Βόρειο Εύβοια! Η κράτηση θέσης για το πρόγραμμα γίνεται με ένα απλό τηλεφώνημα στο 6944 555 696 Ιωάννης Σαμψωνίδης.