ΕΚΔΡΟΜΗ “Re-Skilling” στο ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ

Έναρξη: Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ή εναλλακτικά Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Λήξη: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Επανάκτηση των ξεχασμένων ικανοτήτων μας μαθαίνοντας πώς να κάνουμε μασάζ σε όσους αγαπάμε, για την μετάβασή μας σε έναν κόσμο πιο ελεύθερο από εξαρτήσεις

•   ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Θα επανεκπαιδευθούμε στην αυτοδιαχείρηση του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας μας, εξασκώντας απλές τεχνικές αυτομασάζ και ταϋλανδέζικης θεραπευτικής μάλαξης, ανά δύο.

Με δυο λόγια θα μάθουμε να προστατεύουμε και να βελτιώνουμε την υγεία μας με τις δικές μας δυνάμεις, χωρίς διεγερτικά, ηρεμιστικά ή παυσίπονα.

Ταυτόχρονα θα επικοινωνήσουμε σε ένα πολύ ουσιαστικότερο και βαθύτερο του λόγου επίπεδο. Με την πρόθεση, την καρδιά και τις αισθήσεις μας.

Το εργαστήριο είναι κατάλληλο για απολύτως αρχαρίους! Μπορείτε να συμμετάσχετε ακόμα και αν δεν έχετε ζευγάρι. Το ταϋλανδέζικο μασάζ γίνεται πάνω από τα ρούχα, χωρίς λάδι δηλαδή, και άρα δεν απαιτεί μεγάλο ποσοστό οικειότητας. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ουσιαστική και πρακτική γνώση. Δεν απαιτείται άριστη φυσική κατάσταση, όμως απαιτείται συγκέντρωση και σεβασμός στο σύνολο. Αν υπάρχει παθολογία στα γόνατα και δεν μπορείτε καθόλου να γονατίσετε, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως είναι δύσκολο να βρεθούν εναλλακτικές στάσεις για όλες τις τεχνικές που θα μάθουμε.

Στο σεμινάριο ταϋλανδέζικης μάλαξης (Σάββατο 16:00-19:30 και Κυριακή 10:30-14:00) θα μάθετε ένα πλήρες σετ από 3 τεχνικές για τα πόδια, την μέση και την λεκάνη, την πλάτη και τις ωμοπλάτες, την κοιλιά, τα χέρια και τέλος για τον αυχένα και το κεφάλι. Σύνολο περίπου 20 τεχνικές που θα σας δώσουν τις βάσεις για να προσφέρετε ένα ολιστικό, χαλαρωτικό και ανακουφιστικό, ενάντια σε εντάσεις και πόνους, μασάζ.

Στο ολιστικό ενεργειακό αυτομασάζ θα κάνουμε μια εισαγωγή στην θεωρία της Παραδοσιακής Ιατρικής της Ανατολής και θα μάθουμε ένα απλό σετ πιέσεων και μαλάξεων που μπορούμε να εφαρμόζουμε καθημερινά στον εαυτό μας.

Πρόσθετος στόχος της εκδρομής, πέρα από το να περάσουμε καλά και να μάθουμε να κάνουμε μασάζ στον εαυτό μας, σε φίλους και σε συγγενείς, είναι να συζητήσουμε για την επίτευξη της αυτάρκειας σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Επομένως στον ελεύθερό μας χρόνο το Σάββατο το βράδυ, όσοι βέβαια θέλουμε, θα ανταλλάξουμε πολύτιμες πληροφορίες για την αξιοποίηση της “Κρίσης” και την μετάβασή μας σε μια πιο ανθρώπινη και ουσιαστική ζωή. Θα το κάνουμε αυτό χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες τεχνικές διαλόγου, εμπλουτίζοντας έτσι παράλληλα τα επικοινωνιακά μας εργαλεία.

Όσοι έρθουν από Παρασκευή (2 διανυκτερεύσεις) θα μπορέσουν να ακολουθήσουν το πρωί του Σαββάτου την πεζοπορία στο βουνό καθώς και την επίσκεψη σε ένα μοναδικό σημείο της περιοχής, όπου παντρεύονται αρμονικά οι φυσικές και οι πνευματικές δυνάμεις του κόσμου μας. Επίσης όσοι έρθουν από Παρασκευή θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος, επιπλέον του 7ωρου βασικού σεμιναρίου, σε ένα ή δύο επιπλέον μαθήματα, ανάλογα την ώρα άφιξής τους. Δηλαδή σε ένα θεωρητικο-πρακτικό μάθημα αυτομασάζ την Παρασκευή το βράδυ 6:30-8:00 και σε ένα καθαρά πρακτικό μάθημα αυτομασάζ το Σάββατο το πρωί 7:00-8:30.

•   ΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ;

Κόστος συμμετοχής για δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενώνα των 8 ατόμων και για το 10ωρο σεμινάριο: 70 Ευρώ, τελική τιμή με το ΦΠΑ

Κόστος συμμετοχής για μία διανυκτέρευση με πρωινό σε ξενώνα των 8 ατόμων και για το 7ωρο σεμινάριο: 55 Ευρώ, τελική τιμή με το ΦΠΑ

Το 20% περίπου των παραπάνω ποσών αντιστοιχεί στο συμβολικό κόστος που χρεώνουμε για το σεμινάριο. Στα πλαίσια του ανταλλακτικού εμπορίου που προωθούμε και υποστηρίζουμε, μπορείτε να μας ζητήσετε να ανταλλάξετε το κόστος αυτό με κάποιο προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε και βέβαια και εμείς χρειαζόμαστε ή κρίνουμε ότι θα χρειαστούμε στο σύντομο μέλλον. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για αυτό το θέμα μαζί μας, θέλουμε να σας γνωρίσουμε και πριν από την εκδρομή!

Η βιντεοσκόπηση θα επιτραπεί, εφόσον βρεθεί ένας εθελοντής, ο οποίος θα φέρει τον εξοπλισμό (τρίποδο υπάρχει) και θα αναλάβει να ανεβάσει τα ηλεκτρονικά αρχεία σε web hard disk, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση και όλοι οι υπόλοιποι. Όταν η εργασία αυτή ολοκληρωθεί επιτυχώς ο εθελοντής θα ανταμοιφθεί με το δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής του στην επόμενη εκδρομή μας.

Θέσεις περιορισμένες λόγω μικρής χωρητικότητας του χώρου άσκησης. Παρακαλούμε για τις προκαταβολές σας (50%) το συντομότερο ή το αργότερο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Δουλέψαμε πολύ για να μπορέσουμε να προσφέρουμε την εκδρομή αυτήν σε τόσο χαμηλό κόστος, βοηθείστε μας με την συνέπειά σας να την υλοποιήσουμε.

•   ΓΙΑ ΤΟ ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ:

Το Αχαϊκό χωριό που θα μας φιλοξενήσει είναι ένας αυθεντικός χώρος αγάπης και προσφοράς στην φύση και στον άνθρωπο. Ταυτίζεσαι άμεσα μαζί του και με τους ανθρώπους του και νοιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Η αγωνία των συντελεστών του να προσφέρουν ό,τι καλύτερο, καθρεφτίζεται στην ζεστασιά και την αισθητική των ξενώνων, στο σπιτικό φαγητό του εστιατορίου με αγνά, ντόπια υλικά και στα ευτυχισμένα βλέμματα των ζώων του αγροκτήματος.

Ένα αγρόκτημα που στα 1.350 μέτρα υψόμετρο, διεκδικεί τον τίτλο της υψηλότερης οικοτουριστικής φάρμας στην Ελλάδα.

Περισσότερα για το κτήμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του:

http://www.achaikochorio.gr/

•   ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ;

Εκτός από όλη σας την διάθεση για μάθηση, την ανοιχτότητα και την αποδοχή καλό θα ήταν να φέρετε 1-2 μικρά μαξιλαράκια, ένα διπλό σεντόνι, ένα υπόστρωμα κάμπινγκ ή στρωματάκι γιόγκα και 2-3 αλλαξιές σε κάλτσες και t-shirts που θα χρειαστείτε αποκλειστικά για το μάθημα του μασάζ.

•   ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ;

Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες πρόσβασης στην ιστοσελίδα του Αχαϊκού Χωριού. Επειδή όμως τα μεταφορικά κόστη είναι πια πολύ υψηλά, καλό θα ήταν να μοιραστούμε σε λιγότερα αυτοκίνητα. Κάνω εγώ την αρχή διαθέτοντας 2 θέσεις στο αυτοκίνητό μου. Θα φύγω βέβαια από Παρασκευή μεσημέρι γύρω στις 12 από Περισσό. Όποιος θέλει να ταξιδέψει μαζί μου και δεν μένει πολύ κοντά, θα χρειαστεί να πάρει τον ηλεκτρικό μέχρι τον Περισσό.

•   ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΣΑΖ;

Εγώ.. με την βοήθεια κάποιου φίλου θεραπευτή αν συμπληρώσουμε τις μέγιστες θέσεις του εργαστηρίου.

•   ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ;

Εσύ ..δεν το ξέρεις ακόμα. Εμείς όμως, το ξέρουμε!

Βρείτε την εκδρομή στο facebook και γνωρίστε από τώρα όσους θα έρθουν.

•   ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
Στο τηλέφωνο 6944 555 696 ή μέσω email

Δώρο οι γραπτές σημειώσεις του σεμιναρίου σε όσους εξοφλήσουν όλο το ποσό μέχρι και 15 Νοεμβρίου.

Σας αρέσει η ιδέα αυτής της εκδρομής; Μοιραστείτε την με τους φίλους σας!             

Bookmark and Share