Θεραπευτικές Αναπνοές και Ήχοι μέσα στο Αλατοσπήλαιο της Γλυφάδας!

saltcave_glyfadaΈνα πρωτοποριακό αυτοθεραπευτικό σεμιναριακό πρόγραμμα 4 συναντήσεων μέσα στο Αλατοσπήλαιο της Γλυφάδας!

Οι συναντήσεις έχουν διάρκεια 90 λεπτών και ξεκινούν στις 19:00 ακριβώς.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τις αυτονόητες θεραπευτικές ιδιότητες τόσο των συνειδητών αναπνοών και των ήχων όσο φυσικά και του ίδιου του Αλατοσπηλαίου.

Αρχικά όσον αφορά στο Αλατοσπήλαιο -από το οποίο έχω προσωπική θετικότατη εμπειρία- παραθέτω μερικά στοιχεία παρακάτω:

Είναι φτιαγμένο με ορυκτό αλάτι από το Κασμίρ και την Πολωνία και με θαλάσσιο αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες βασισμένες στις θεραπευτικές ιδιότητες της Αλατοθεραπείας!! Το μυστικό είναι απλό: Ο αέρας εντός του σπηλαίου είναι εμπλουτισμένος με 84 ιχνοστοιχεία (με κύρια τα: ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, νάτριο, ιώδιο) απαραίτητα για την σωματική χαλάρωση και ενίσχυση της υγείας, τα οποία ο ανθρώπινος οργανισμός απορροφά με φυσικό τρόπο μέσω της αναπνοής, αλλά και της διαπνοής των πόρων του δέρματος!

Επίσης το ορυκτό αλάτι λόγω της υψηλής κρυσταλλικής του δομής επιτρέπει την πολύ καλή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών του από τα ανθρώπινα κύτταρα και συμβάλλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας των αλκαλίων και των ηλεκτρολυτών του σώματος.

Σημειώστε πως 45′ λεπτά θεραπείας ισοδυναμούν με 4 μέρες έκθεσης σε καθαρή θαλάσσια αύρα!!!

Έρευνες και μελέτες έχουν αναδείξει την ευεργετική ιδιότητα του μικροκλίματος εντός του σπηλαίου σε πλήθος παθήσεων.

Αντενδείξεις: Δεν μπορούν να επισκεφθούν το αλατοσπήλαιο άτομα με πυρετό, υπερθυροειδή, νεφρική ανεπάρκεια, αλλεργία στο ιώδιο και άτομα που κάνουν χημειοθεραπείες.

Περισσότερα για το θέμα “Αλατοσπήλαιο και Υγεία”: http://www.glyfadasaltcave.com.gr/index-3.php?id=3

Σχετικά με τις Αναπνοές και τους 6 Θεραπευτικούς Ήχους που θα κάνουμε στις συναντήσεις μας:

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

Οι επικρατέστερες συνήθειες της σύγχρονης ζωής επιφέρουν σωματικά και συγκινησιακά άγχη που σε συνδυασμό με την ρύπανση, τις ακτινοβολίες, τα χημικά στη διατροφή μας, την έλλειψη ισορροπημένης σωματικής άσκησης, την ανησυχία για το μέλλον και την μοναξιά δημιουργούν εντάσεις που παρεμποδίζουν το ελεύθερο πέρασμα της ροής της ενέργειας στο σώμα και παγιδεύουν την ενέργεια στα όργανα υπερθερμαίνοντάς τα.

Όσοι ζουν σε πόλεις δεν διαθέτουν τις δικλείδες ασφαλείας που παρέχονται από τη φύση, όπως είναι τα δέντρα, η γη ή το τρεχούμενο νερό, τα οποία προσφέρουν καθαρή δροσιστική ενέργεια ανακύκλωσης. Έτσι τα όργανα διεγείρονται δυσμενώς, υπερθερμαίνονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, συστέλλονται και σκληραίνουν. Αυτό μειώνει την ικανότητα λειτουργίας τους και τα οδηγεί στην ασθένεια.

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: ΟΙ 6 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΗΧΟΙ

Στην Κινέζικη Ιατρική ανακαλύφθηκε από τα αρχαία χρόνια πως κάθε ένα από τα ανθρώπινα όργανα σε υγιή κατάσταση δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα.
Με τους έξι θεραπευτικούς ήχους παράγουμε όμοιες δονήσεις και μέσω αυτών συντονιζόμαστε με τις συχνότητες των οργάνων για να τα ενεργοποιούμε και να τα αποτοξινώνουμε, κρατώντας τα έτσι σε υγιή τόνο, προλαμβάνοντας ασθένειες ή δυσλειτουργίες τους, ανακουφίζοντάς τα από πόνους ή την ενεργειακή υπερφόρτιση.
Οι ήχοι συνοδεύονται από στάσεις και κινήσεις που δραστηριοποιούν τα όργανα και διευκολύνουν την ενεργειακή ροή στους μεσημβρινούς τους, ενισχύοντας έτσι την θεραπευτική και αποτοξινωτική δράση της δόνησης από τους ήχους.
Προετοιμάζουμε τους πνεύμονες για την πρακτική μας με συνειδητές ειδικές αναπνοές ενεργοποίησης και αποτοξίνωσης (Pranayama).
Κάθε συνάντηση ολοκληρώνεται με 20 λεπτά καθοδηγούμενης βαθειάς χαλάρωσης.

Οι τεχνικές που μαθαίνουμε είναι αποτελεσματικές από την πρώτη φορά σε αναπνευστικά, αλλά και πλήθος άλλα προβλήματα. Λόγω της απλότητάς τους μπορείτε να μάθετε το βασικό επίπεδο των τεχνικών μέσα σε μόνο 4 συνεδρίες και να τις εκτελείτε μετά μόνοι σας στο Αλατοσπήλαιο σε πολύ χαμηλές τιμές, εκμεταλλευόμενοι τις πολλές προσφορές του Αλατοσπηλαίου, όπως το πρόγραμμα γνωριμίας (30 συνεδρίες με μόνο 50 Ευρώ!!!!!!!!), αλλά και άλλες προσφορές.

Οι επισκέψεις σας στο Αλατοσπήλαιο αποκτούν μετά την εκμάθηση αυτών των πρακτικών άλλη προοπτική και άλλη δυναμική! Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του Αλατοσπηλαίου στο έπακρο και αυτοθεραπευτείτε φυσικά, χωρίς ρίσκο ή παρενέργειες!

Σε κάθε συμμετέχοντα δίνεται μετά το πέρας των 4 συναντήσεων βεβαίωση παρακολούθησης των Θεραπευτικών Ήχων.

Περισσότερα για τον εισηγητή του σεμιναρίου: http://hellenictao.wordpress.com/founder/
Ο Ιωάννης Σαμψωνίδης ασκεί τους Θεραπευτικούς Ήχους εδώ και 23 χρόνια και τους διδάσκει εδώ και 15 χρόνια!

Επίσης σε κάθε συμμετέχοντα δίνονται προαιρετικά με μια μικρή επιβάρυνση και κατόπιν μελέτης του ιστορικού του συγκεκριμένες ασκήσεις αυτοθεραπείας με βάση τα 5 στοιχεία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Ο Ιωάννης Σαμψωνίδης έχει σπουδάσει Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής στο Natural Health Science.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ: 40 ΕΥΡΩ ανά συνάντηση

Για την κράτηση της θέσης σας ζητάμε μια προκαταβολή 40 Ευρώ.

Τηλεφωνική κράτηση απαραίτητη στο: 6944 555 696