Διαδικτυακά Μαθήματα ΓΙΟΓΚΑ 45+

Tao Yin Yoga

Μαθήματα Γιόγκα

Έναρξη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

[table id=3 /]

Τα μαθήματα γιόγκα 45+ έχουν ήπια ένταση και ως εκ τούτου είναι κατάλληλα για όλους. Είναι σχεδιασμένα κυρίως για ανθρώπους ηλικίας 45-65 ετών (για αυτό και το όνομα γιόγκα 45+) και είναι επίσης προσβάσιμα σε άτομα με κινητικά ή άλλα σημαντικά προβλήματα υγείας.

Τα μαθήματα μαγνητοσκοπούνται και τα λαμβάνετε με email κάθε Παρασκευή.

  • Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ 
  • Με 10 ευρώ το μήνα επιπλέον της συνδρομής σου στη Γιόγκα μπορείς να παρακολουθείς και τα 4 διαδικτυακά μαθήματα διαλογισμού κάθε Δευτέρα 16:30 ως 18:00. Τα μαθήματα αυτά μαγνητοσκοπούνται και θα στέλνονται και αυτά στο email σου μαζί με τα μαθήματα της γιόγκα. Αν στο παρελθόν έχεις ολοκληρώσει μαζί μου κάποιο κύκλο μαθημάτων Τσι Γκονγκ, τότε θα μπορείς επίσης να παρακολουθείς και να παίρνεις μαγνητοσκοπημένα τα μαθήματα Τσι Γκονγκ της Τρίτης και της Τετάρτης. Δηλαδή 10 επιπλέον μαθήματα τον μήνα μόνο με 10 ευρώ!

Το κόστος συμμετοχής προεξοφλείται με διατραπεζικό ηλεκτρονικό έμβασμα (ebanking) στον τραπεζικό λογαριασμό με ΙΒΑΝ: GR0770100000000750540727052 της VIVA Payments Services (δικαιούχος Ιωάννης Σαμψωνίδης) ή με πιστωτική/χρεωστική κάρταΘα λάβετε με email την απόδειξή σας και με άλλο email τον σχετικό ZOOM σύνδεσμο για την πρόσβαση στα διαδικτυακά μαθήματα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τα μαθήματα όποτε θέλετε. Ο χρόνος του μήνα (30 ημέρες) ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που έχετε πληρώσει. Μια εβδομάδα πριν την λήξη των 30 ημερών μαθημάτων καλό είναι να έχετε βάλει υπενθύμιση στο ημερολόγιό σας για ανανέωση της μηνιαίας συνδρομής σας, εφόσον φυσικά επιθυμείτε να συνεχίσετε. 

Προσφέρεται η δυνατότητα ερωταπαντήσεων και επικοινωνίας με τον δάσκαλο και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες μέσω της κλειστής ομάδας μας στο Facebook

Για οποιαδήποτε ερώτηση σας χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας στο τέλος της σελίδας.

Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook

Συχνές ερωτήσεις:

Θέλεις να ρωτήσεις κάτι άλλο? Επικοινώνησε μαζί μας:

Translate this page »