Διαδικτυακά Μαθήματα ΤΣΙ ΓΚΟΝΓΚ

daoyin

Οι εγγραφές στα μαθήματα συνεχίζονται όλο το χρόνο

Κόστος

Α. ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Μπορείτε να παρακολουθείτε όσα και όποια μαθήματα θέλετε (γίνονται 4 μαθήματα την εβδομάδα), χωρίς να χρειάζεται να δηλώσετε ποια.

  • Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 74,40 ευρώ 

Το κόστος συμμετοχής προεξοφλείται με διατραπεζικό ηλεκτρονικό έμβασμα (ebanking) ή πιστωτική κάρτα. Στη συνέχεια λαμβάνετε με email την απόδειξή σας και τον σχετικό ZOOM σύνδεμο για την πρόσβαση στα διαδικτυακά μαθήματα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τα μαθήματα όποτε θέλετε. Ο χρόνος του μήνα (30 ημέρες) ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που έχετε πληρώσει. Μια εβδομάδα πριν την λήξη των 30 ημερών μαθημάτων καλό είναι να έχετε βάλει υπενθύμιση στο ημερολόγιό σας για ανανέωση της μηνιαίας συνδρομής, εφόσον φυσικά επιθυμείτε να συνεχίσετε. Δεν στέλνονται υπενθυμίσεις από εμάς.

Τα μαθήματα έχουν αυτοτελή χαρακτήρα και η ύλη μοιράζεται μέσα στο κάθε μάθημα χωρίς προκαθορισμένη δομή.

Τα μαθήματα της εβδομάδας μαγνητοσκοπούνται και σας αποστέλλονται κάθε Παρασκευή με email. 

———————————————————–

Β. ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τα διαδικτυακά μαθήματα, δίνεται η επιλογή παρακολούθησης μέσω μαγνητοσκοπημένων μαθημάτων με 2 τρόπους:

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Α:

Λαμβάνετε κάθε Παρασκευή με email για να βλέπετε ή/και να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας 3 ως 4 από τα μαθήματα της τρέχουσας εβδομάδας. Τα links των μαθημάτων που λαμβάνετε έχουν διάρκεια ζωής 6 ημέρες από την ημέρα που στέλνονται. Χρειάζεται λοιπόν να μην αμελείτε να τα κατεβάζετε στον υπολογιστή σας έγκαιρα για να τα έχετε για πάντα!

  • Μηνιαίο κόστος: 62 ευρώ
Το κόστος προεξοφλείται με διατραπεζικό ηλεκτρονικό έμβασμα (ebanking) ή πιστωτική κάρταΑμέσως λαμβάνετε με email την απόδειξή σας και τον απαραίτητο σύνδεσμο ZOOM για να βλέπετε ή/και να αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας τα μαθήματα.
 
Μπορείτε να ξεκινήσετε τα μαθήματα όποτε θέλετε. Ο χρόνος του μήνα (30 ημέρες) ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που έχετε πληρώσει. Μια εβδομάδα πριν την λήξη των 30 ημερών μαθημάτων καλό είναι να έχετε βάλει υπενθύμιση στο ημερολόγιό σας για ανανέωση της μηνιαίας συνδρομής, εφόσον φυσικά επιθυμείτε να συνεχίσετε. Δεν στέλνονται υπενθυμίσεις από εμάς.
 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Β:

Λαμβάνετε άμεσα ένα email με τους απαραίτητους συνδέσμους για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας 50+ μαγνητοσκοπημένα μαθήματα της περσινής χρονιάς με ύλη παραπλήσια της φετινής. Στο email θα υπάρχει και ένα αρχείο γραπτών σημειώσεων με τους τίτλους των ασκήσεων που περιλαμβάνονται στα βίντεο και με γραπτές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να τεστάρετε μόνοι σας την κατανόηση όσων τεχνικών μαθαίνετε.

Πληρωμή εφάπαξ για την αγορά των βίντεο: 186 ευρώ

Το κόστος προεξοφλείται με διατραπεζικό ηλεκτρονικό έμβασμα (ebanking) ή πιστωτική κάρτα

Τα βίντεο είναι αριθμημένα και τα βλέπετε στον δικό σας χρόνο. Προτείνεται να βλέπετε 2 μαθήματα την εβδομάδα και αν είναι δυνατόν από 2 φορές το καθένα, ανάλογα βέβαια τον διαθέσιμο χρόνο σας. 

Τόσο στην περίπτωση Α. όσο και στην περίπτωση Β. θεωρείστε κανονικά μαθητές της σχολής μας και έχετε το δικαίωμα επικοινωνίας με τον δάσκαλο για ερωτήσεις και διευκρινήσεις.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σας σχετικά με τις παραπάνω επιλογές παρακολούθησης των μαθημάτων χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας στο τέλος της σελίδας.

Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook
Γίνε μέλος της ομάδας μας στο Facebook

Μαθήματα δια ζώσης

Κάθε καλοκαίρι βρισκόμαστε σε επιλεγμένα καταλύματα για να γνωριστούμε ζωντανά και να περάσουμε αξέχαστα. 

Πληροφορίες εδώ!

Συχνές ερωτήσεις:

Θέλεις να ρωτήσεις κάτι άλλο? Επικοινώνησε μαζί μας:

Facebook Messenger
Translate this page »